RSS

❤ “Yesterday is a history, tomorrow is a mistery and today is a gift. That’s way it is called ‘present’ - Master Oogway – film Kung fu Panda” ❤

Sihat Bahagia Bersama Susu Unta

Aby Adawiah | Wednesday, October 10, 2018 |

Assalamualaikum.. saya nak cerita kelebihan Susu Unta Hudaibiyyah. Susu ni banyak kelebihannya paling penting menguatkan sendi² tulang bagi orang dewasa @ kekurangan kalsium dalam badan.

Boleh dapatkan dengan sahabat saya Aishah Ahmad Trusted seller. Saya dah amalkan lebih kurang 16 peket. Susu lain xmboh doh aihh nak yang ni jer dah laa susu ni bau wangi ala² vanila memang sodapp di minum panas² suam gituu.. Amat sesuai bagi yang nak tambah berat badan boleh cuba naa ♡♡♡

Nak tahu lebih lanjut klik link di atas ⇧⇧⇧

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Si Hijau Pemanis Mulut

Aby Adawiah | Tuesday, October 09, 2018 |


Assalamualaikum.. hari ini belajar buat kuih tradisional Kuih Seri Muka kelas personal bersama Kak Rohaya. Mak pelajar yang bernama Aqilah (macam tajuk lagu lah). Rasa seronok belajar sebab kak Rohaya dia ajar dari hati. Kebiasaan ajar dari hati ni mudah masuk bagi saya lah..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Ceria Berseri Bersama Alha

Aby Adawiah | Monday, October 08, 2018 |




Assalamualaikum..   saya baru pakai produk alha ni rasa best.. paling suka dia merawat wajah. Saya menggunakan 3 barang Royal Propolis Foundation, Serum (Skin Booster) & Radiant Primer Spray. Produk ini merawaat kulit teringin jugak nak..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Penawar Selsema Terbukti Berkesan

Aby Adawiah | Wednesday, October 03, 2018 |


“Kasihannya bila baby selsema dan batuk. Seksa nak tidur. Apa petua hilangkan batuk selsema yang berkesan ya?”

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...