RSS

❤ “Yesterday is a history, tomorrow is a mistery and today is a gift. That’s way it is called ‘present’ - Master Oogway – film Kung fu Panda” ❤

Short Vacation at Tasik Chini, Pekan Pahang

Aby Adawiah | Thursday, August 23, 2018 |

Assalamualaikum.. saya saja nak share gambar lama sebab nak clear laptop gambar-gambar lama berat ke laptop aje.. lokasi posting kali ini di Tasik Chini, Pekan, Pahang. Dah banyak pergi ke sini cuma belum berkesempatan menulis entry berkaitan Tasik Chini. Mengikut cerita orang dulu-dulu tempat ni ada naga tapi tak pasti lah ada ke tidak.. sebelum ini berkesempatan naik bot katanya ada 7 pulau.

Kami sampai ke sini (20 Julai 2014) untuk tujuan majlis berbuka puasa bersama anak yatim Kampung Gumum anjuran IPM Munshi serta ada sedikit sumbangan dari pihak terlibat.

Itu sajer nak taip idea takde gambar jer banyak dalam 146 keping he..he.. bak kata orang biar gambar berbicara ewahh :) 

Klik link di atas untuk full story♡♡...


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...