RSS

❤ “Yesterday is a history, tomorrow is a mistery and today is a gift. That’s way it is called ‘present’ - Master Oogway – film Kung fu Panda” ❤

Short Vacation at T-Box Sungai Lembing

Aby Adawiah | Friday, July 27, 2018 |


Percutian ini 2 Hari 1 Malam ini di T-Box Sungai Lembing, jika dari Kuantan lebih kurang 40 minit macam tu. Nak bercuti tu tak perlu jejauh betul tak? yang penting bukan tempat tidur kita biasa hari-hari. Melihat permandangan lain pulak permandangan ciptaan Ilahi gitu.. 

Semalam tak laa mahal mana asalkan hati bahagia ewahh.. share berdua tak lah terasa sangat harga bilik tu hehe. time bujang laa nak berjalan sana sini. mana tau time dan beranak pinak tak sempat kene tunggu anak besar baru dapat pergi time tu dah 40 tahun lebih dah ohoii lamanya.. 

Klik link di atas untuk full story♡♡...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Short Vacation at Kekunang Tering Chalet

Aby Adawiah | Thursday, July 26, 2018 |

 

Assalamualaikum.. Percutian bajet saya untuk 3 hari 2 malam pada hari orang bekerja sebenarnya lagi menyeroronokkan. Pilihan saya adalah rumah pokok di Kekunang Tering Chalet, Nenasi, Pahang. Perjalanan lebih kurang 1 jam lebih dari Kuantan. Kalau ikutkan saya memilih tahun lepas untuk pergi ke sini tetapi kebetulan di sini mengalami petir jadi saya memilih di Sungai Lembing. Check dalam blog tiada pulak gambar-gambar di Sungai Lembing.

Tidur malam dengan deruan ombak sangat...

Klik link di atas untuk full story♡♡... 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jalan-Jalan at Ikea Cheras

Aby Adawiah | Tuesday, July 17, 2018 |

Assalamualaikum.. Jalan-jalan ke Ikea Cheras.. save sini dulu puluhan gambar sekitar Ikea untuk idea-idea hiasan ruang tamu, bilik dan dapur selain itu ...




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Jalan-jalan @ Perak

Aby Adawiah | Tuesday, July 17, 2018 |

Seronok dapat berjalan² ke negeri orang. Save sini gambar dan video ⇩⇩⇩ 


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Open House Alumni DAO | Cahaya Kasih Cafe

Aby Adawiah | Tuesday, July 17, 2018 |

Alhamdulillah syukur.... Program Tahunan Alumni Dao Pahang berjalan dengan lancar Serta dalam  suasana Kemeriahan hari raya 
.
Tahniah kepada semua  kawan kawan  Alumni DOC dan Terima kasih kepada semua terutamanya Tuan Rumah, Para Penyumbang serta  semua yang hadir 

  • Mengeratkan dan merapatkan silaturahim sesama kite..bahagia membahagiakan .. Simpanan gambar ⇩⇩⇩


.
#alumnidaopahang
#jamuanraya #openhouse
#pahang #kuantan 
#supportmemberniaga


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...