RSS

❤ “Yesterday is a history, tomorrow is a mistery and today is a gift. That’s way it is called ‘present’ - Master Oogway – film Kung fu Panda” ❤

LipsMatte Mesra Solat

Aby Adawiah | Saturday, April 28, 2018 |

Hari ini saya nak buat review tentang produk yang saya beli online iaitu satu set lipsmatte yang mesra solat gituu serta bagi bibir cepat menggelupas dan kering sangat lah sesuai seperti saya ni haa.. Saya sebagai cikgu komputer personal nak jugaklaa nampak lawa hihi. Mana ada perempuan xnak lawa uolss.. 
.
Ini lipsmatte kedua saya beli alhmdulillah yg dulu pon elok jugak tapi saya nak cerita yang lipsmatte ni yang bestnya boleh mix warna dengan harga 3 jenis RM 69. Waw! Tawaran menarik ni lepas tu dapat pulak hadiah losyen makin cepat laa saya bankin walaupon promo tu belum mula.. Over nau katakan hahahaha..
.
Lipsmatte ni mesra solat maknanya laju jer nak cuci kalau kelas lepas Asar tu nak solat pon cepat x makan masa lama nak cuci. Solat diutamakan melawa ditingkatkan hihi.
.
Al kisah nak dijadikan cerita saya nak beli makanan lunch berhenti satu restoran ni ada sorang ustaz tu pandang tajam pada saya mesti dia kata budak ni dari planet mana ni nampak gothic jer solekannya ahahahaha.. Sejak ada lipsmatte ni pi kedai depan tuu jah nak pakai jugak.. Bak kata orang seperti dah jatuh cinta ewaahh ♡♡
.
Jom lihat apa♡


*LIP MATTE MESRA WUDUK YANG TAHAN LAMA SEKALI SAPUAN SERTA MERAWAT & MENCANTIKKAN BIBIR 💋💄*

9 Kelebihan Majraha Majestic LipMatte® :-

♡ Mengandungi ekstrak buah delima yang terbukti merawat & mengembalikan kecantikan bibir.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Lenakan Harimu Dengan Mimpi Indah

Aby Adawiah | Wednesday, April 25, 2018 |

Kelebihan Bantal Leyna Flenaz Collection 


Wah gebuu betul bantal yang saya baru dapatkan ni 
Bantal leyna flenaz collection ialah bantal baru terus dari kilang. Bukan bantal second hand
Kualiti bantal dengan fabrik cotton dan isian polyester yang bermutu dan terbaik. Isian polyester yang berkualiti tinggi.
Bantal ini hanya dijual oleh  Agen FLENAZ yang berdaftar sahaja. Tidak dijual dimana-mana hypermarket atau kedai.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...