RSS

❤ “Yesterday is a history, tomorrow is a mistery and today is a gift. That’s way it is called ‘present’ - Master Oogway – film Kung fu Panda” ❤

Sihat Ceria Bahagia Dengan Bekam

Aby Adawiah | Saturday, November 25, 2017 |

Rabu : 22 Oktober 2017 : Kebetulan tarikh ini sesi pagi tiada kelas jadi Sesi pertama buat untuk bekam wajah. Kali ini buat bekam berbeza berbanding yang dulu pada 2014. Kali ada bekam ada di buat di bahagian dagu dan leher. Bahagian dagu kesan dia agak gelap sikit mungkin banyak penyakit lah opkos dah tua kot hihi.. Boleh lihat gambar di bawah.
.
Sesi rawatan kedua pulak rendaman kaki berherba untuk membuang toksin dalam badan. Menggunakan air suam-suam panas.. First time letak kaki ohoii panass woo.. Badan rasa menggigil mungkin ni kesan lain orang lain caranya kata Fifin nak rawat urat saraf memang kaki ada rasa sakit berdenyut-denyut memang elok lah rawatan ni bagi yang ada masalah kaki untuk relaxkan kaki kita perbetulkan mana yang tersimpul.
.
Selepas sejam dua buat rawatan terasa angin keluar dari badan. Gatal-gatal badan sikit toksin nak keluar kan. Mata yang kabur jadi terang sikit. Sakit kepala berkurangan banyakk... al maklumlah mengadap laptop dah memang keja mengadap laptop kan Guru Komputer kata kan he..he..
.
Sayangi diri sendiri dulu sebelum nak orang sayang kita cewahh.. Bila kita sakit tiada siapa yang peduli,orang boleh beri nasihat sahaja jika kita sendiri tidak usaha ke arah yang lebih sihat..
.
Tips : bagi yang pertama kali nak berbekam sakit tu ibarat digigit semut tapi takde kesan gatal he..he.. Alaah sakit sekali jer sihat berkali² uols heee..
.
Sebelum ni akhir Oktober 2017 berbekam jugak dengan Fifin untuk full belakang badan. Perubahan yang ketara adalah bila malam drive kereta power silau tu makin kurang. Badat yang rasa berat bila bangun pagi dah berkurangan. Badan rasa cergas. Syukur sangat-sangat.
.
Bagi yang tau lebih lanjut apa itu bekam & rawatan bekam yang boleh menyelesaikan masalah dalaman wanita boleh jer hubungi sahabat saya ni WhatsApp Fifin : 011-3743 7966 servis bekam dengan fifin x sakit pon lemah lembut je dia buat sesuai bagi yang first time buat memang best! 

 
 
 
 
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...