RSS

❤ “Yesterday is a history, tomorrow is a mistery and today is a gift. That’s way it is called ‘present’ - Master Oogway – film Kung fu Panda” ❤

Percutian Percuma di Swiss Garden Kuantan

Aby Adawiah | Friday, September 22, 2017 |

♡☆ Assalamualaikum saya ingin menulis catatan entri berkaitan Swiss Garden Resort kami sekeluarga mendapat percutian percuma 3 hari 2 malam di sini. 


Suasana untuk berehat amat sesuai si sini kami mendapat bilik 2 katil untuk 5 orang. Paling best Swiss Garden ni.. 


tak kisah berapa boleh masuk bilangan ahli tak sama seperti hotel di KL yang pernah saya menginap semuanya caj berapa orang peserta. ♡☆

♡☆ Saya membawa emak berjalan2 sekitar pantai di situ ada meletakkan syarat untuk mandi dengan pakaian lycra saya hanya membawa baju cotton sahaja maka tak dapat lah kami semua mandi-manda. Berjalan-jalan sekitar pantai juga menenangkan bawa mak jalan-jalan untuk kuatkan kaki sebab mak ada masalah kaki. ♡☆

♡☆ Balik bilik hotel saya terus berendam dalam bathtub..  rasanya berendam dalam bathtub jauh lebih best dari mandi ramai-ramai orang tengok ahahaha… saya buat mandian terapi GaramNUR berendam dalam 30 minit sangat menenangkan.. haish kalau ada satu kat rumah bathtub camni bestnya… ♡☆



Yeayy baru dapat kunci bilik 8444 ♡☆

Posing sat sebelum mandi dalam bathtub ♡☆

Menu yang ada di sini call ajer terus sampai pintu bilik uols tauu ♡☆


bingkai gambar sangat RARE seraamm takkk? ♡☆


Dapat line wifi untuk dua orang apo laie tengok Youtube citer lawak-lawak a ahahaha tak pon video kat Instagram jam 4 pagi dah bangun semata-mata nak tengok video laju kih3 ♡☆



Pihak hotel juga menyediakan minuman kopi segera untuk menyegarkan mata ♡☆


Haa tiba masa untuk berendam best giler dapat berendam 30 minit bersama mandian terapi Garam NUR ni segar yang amattt uolsss ♡☆ 



Posing depan cermin tuu biasa laa nak uplod kat Insta katanyaaa ♡☆

Cermin besar di sediakan memudahkan nak bergabar bak kata Insta #OOTD ♡☆


Selfie di luar selepas berjalan-jalan sekitar pantai.. wajah dah celanggg ♡☆


rehat-rehat kat luar sambil baca novel sambil udara yang sejuk mendamaikan gituuu ♡☆



Yang ni bagi yang nak mandi manda kat sini



Paksa mak posing atas buaian ahahaha



tengok air macam nak terjun jer tapi tak cukup syarat berenang ha ha ha ♡☆


ini ruang santai di tepi pantai 



Disebabkan tak bawak pakaian jenis Lycra maka posing sini aje laa yukk ♡☆


Ratu selfie uols ahahaha ♡☆


Losyen dia best wangi jer ♡☆



Haa dalam bilik air pon telefon uolss mesti ni bilik yang ada 3 @ 4 bintang ni ♡☆



Ini gambar baru masuk nampak bersih dan kemas laa yek hehehhehe










Ini di malam hari check-in masuk.. haa kauu malam baru sempat masuk al maklum laa semua bekerja di siang hari uolss


Bawa mak berjalan-jalan sekitar pantai very menenangkan uolss #LotOfLove

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...