RSS

❤ “Yesterday is a history, tomorrow is a mistery and today is a gift. That’s way it is called ‘present’ - Master Oogway – film Kung fu Panda” ❤

Kerja Rumah Mudah Dengan Cuckoo

Aby Adawiah | Monday, September 11, 2017 |

☆☆Review Produk Kesihatan : Alhamdulillah sejak saya amalkan minuman air bersih Cuckoo tanpa perlu menjerang tekak saya kini tidak lagi sakit malah saya boleh bila-bila masa untuk menyediakan teh detox & minuman panas setiap hari. Kini sarapan, makan tengahari & makan malam menjimatkan masa & tenaga. 
.
♡☆ Saya juga dapat minum air sejuk seperti keluar dari peti. Hidup terasa indah sangat! Amat sesuai digunakan dimusim perayaan, tetamu datang ke rumah, nak bancuh susu anak dengan kerja yang bertambah-tambah (ini sangat-sangat membantu ibu-ibu diluar sana). Saya mengesyorkan Satu Rumah, Satu Cuckoo! Okey ada yang bertanya Cuckoo ni buatan mana? Meh baca sampai habis.
.
.
SAPE YG PERLU BELI PENAPIS UDARA CUCKOO NI? 
☆ setiap ibu bapa
☆ orang yang a lah bulus kucing
☆ orang yang ada si nus dan asthma
☆ pembela kucing
☆ orang yang nak rumah sentiasa berbau segar
.
Mahal? Kini bukan lagi masalah.
.
Tak mampu RM120/sebulan?
RM80 sebulan kan ada!
.
Tak mampu RM100/sebulan?
RM60 sebulan kan ada!
.
Dapatkan Penapis Udara C Model dari serendah RM60 sebulan!
☆ Servis #PERCUMA sehingga 7 tahun
☆ Warranty selama 7 tahun
☆ Penggantian filter #PERCUMA selama 7 tahun
☆ Penghantaran #PERCUMA
☆ Yuran pendaftaran #PERCUMA
.
Ape Kelebihan Cuckoo Air Purifier C Model ni?
☆ 7 level filtration system
☆ Energy- saving
☆ Room Care Air Purification Technology
.
Rebut peluang ini hari ini juga!
☆ Skim sewa beli yang AFFORDABLE dari rm60 sebulan untuk 7 tahun ke 140 sebulan untuk 18 bulan.
☆ 7.4kg dan ada roda. Paling ringan di dalam market dan portable!
☆ Voice-guided. Yes, penapis udara cuckoo ni ada suara tau.
☆ Teknologi terkini dari Korea
.
.
Terhad kepada 5000 unit sahaja!
Cepat dapatkan segera.
Sebarang pertanyaan boleh terus whatsapp Ejen Jualan CF di sini tau.. Ejen Jualan CF cuba bantu smpai sis semua puas hati..
.
http://www.wasap.my/60142979545 (hanya klik terus ke Aplikasi WhatApp anda
)

http://www.wasap.my/60142979545 (hanya klik terus ke Aplikasi WhatApp anda)
.
.
SELAIN DARI TU...SIS TENGAH CARI PENAPIS AIR PD HARGA MAMPU MILIK??
.
☆ Kelam kabut masak air panas pagi2?
☆ Nak buat air sejuk kena tunggu lama sebab nak masuk peti ais dulu?
☆ Nak kena masukkan air ke dalam botol2 air yang banyak untuk keluarga?
.
Kalau YA, dah tiba masanye untuk dapatkan pembantu didapur yang paling mengancam lagi canggih ni.
.
Apa yang best sgt dgn Cuckoo ni? 
☆ Pagi2 air panas dah tersedia ada. Tak perlu tunggu.. Tekan je
☆ Nak buat air panas pun cepat sebab air panas/suam sedia ada
☆ Nak air sejuk pun tekan je.. Sama sejuk macam air di dalam peti ais
☆ Air mild alkali yg sgt baik utk kesihatan
☆ Air bersih dan kaya mineral
☆ Stainless steel tank
☆ Tiada pembaziran air
☆NANO POSITIVE FILTRATION (one and only in Malaysia)
.
PERHATIAN !!!
Ini Bukan Penapis Air RO biasa yang banyak terdapat dipasaran.
.
Tawaran istimewa untuk King Top bersempena 100K Cuckoo Celebration!
.
Tak mampu RM110/sebulan?
RM100 sebulan kan ada!
.
Tak mampu RM100/sebulan?
RM80 sebulan kan ada!
.
Nak Panas? Nak Sejuk? Nak Suam? Kini semua ada!
.
Dengan Cuckoo The Goood Plan kini semua orang mampu memiliki penapis air! ☆
.
Suhu panas, sejuk dan suhu bilik. Ada 7 larasan suhu. Hanya RM80/bulan.
.
Service dan Warranty sehingga 5 TAHUN
FREE pemasangan dan penghantaran
.
Whatsapp Ejen Jualan CF klik di link ini tanpa save nombor ya.. Cepat!!! Sementara stok masih ada! Stok terhad!
.
http://www.wasap.my/60142979545 
(hanya klik terus ke Aplikasi WhatApp anda)
http://www.wasap.my/60142979545
 
(hanya klik terus ke Aplikasi WhatApp anda)
.



Ini teh detox nak minum bila-bila masa dan didihan tidak merosakkan kualiti teh tersebut.


Bawa air untuk di minum di perjalanan. Laa ni kami dah tak beli air dah hanya #Cuckoo




Beli bekas lawo-lawo baru seronok nak minum bagi yang jenis payah minum air seperti saya amat sesuai gunakan tips ini 



Sarapan pagi kini lebih mudah hanya bancuh Koko panas terus minum bersama Roti 




Ini pihak Cuckoo datang membuat pemasangan di rumah saya.. sekejap sahaja pemasangan dalam 15 minit membuat sambungan pemasangan penapis air ini.


Proses pemasangan oleh pembantu 


submit borang dengan pantas !


Selepas pemasangan saya hanya menunggu dalam 3 jam untuk merasai Air Cuckoo ini. Saya syorkan 1 Rumah 1 Cuckoo

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...