RSS

❤ “Yesterday is a history, tomorrow is a mistery and today is a gift. That’s way it is called ‘present’ - Master Oogway – film Kung fu Panda” ❤

Tak Jadi Demam

Aby Adawiah | Thursday, August 10, 2017 |

Review Produk Garam Nur

Alhamdulillah selesai kelas sesi pagi hari ini di Kempadang. Semalam badan rasa pening-pening nak demam lepas mandi dengan mandian garam Rose 3x (pagi petang malam) lega kelas komputer 3 sesi semalam dapat dijayakan dengan baik. Kalau tak masak kene berganti weh hehee..

KELEBIHAN THERAPY ROSE 
MANDIAN & RENDAMAN KAKI.
.
Alami kesegaran aroma yang menenangkan dengan Mandian Therapy Salt Rose. Pasti membuatkan anda tampil lebih yakin dan ceria.
.
Diformulasi dengan ramuan semulajadi, tentunya ia sesuai buat wanita yang aktif sepanjang hari.
.
Garam Mandian dan rendaman kaki juga bagus untuk :.
.
1. Menaikkan aura seri wajah.
.
2. Meningkatkan harga diri, keyakinan dan kekuatan mental dan melawan kemurungan.
.
3. Mengurangkan masalah sakit sendi, arthritis, gout dan kekejangan otot.
.
4. Melancarkan perjalanan darah dan membantu penyingkiran toksin dalam badan.
.
5. Meningkatkan kasih sayang suami dan isteri.
.
 Kandungan : garam himalaya premium rock dan powder salt, bunga rose, pati aromaterapi, herbal water dan doa terpilih. Semua bahan bahan dalam therapy rose, mewah dan boleh tahan harganya. Kita bagi harga mampu milik dan boleh repeat order lagi dan lagi giteww. 
.
 Sesuai dari awal usia hingga warga emas , lelaki dan wanita.
.
✅ Cara guna : ambil 2 sudu garam therapy rose, masukkan dalam 5 liter air, mandi pada bilasan terakhir. Kesan boleh dilihat dengan sekali mandi saja, tapi lepas tu jangan tak mandi pulak, sebab kesan dia akan nampak bila kita guna secara berterusan. kipidap , dongibab.
.
 Rendaman kaki sukatan masih sama 2 sudu , air paras pergelangan buku lali, rendam 30 minit hingga 1 jam, boleh gunakan air biasa, air suam, ais batu
.
 Kita usaha, yang menyembuhkan sakit kita adalah Allah Taala. Allah suka makhluknya yang berusaha.
.
 Harga Drive Thru pada lokasi tertentu RM27.90 . Cas Abam PosLaju hantar depan pintu 36.00 okey dah dapat satu therapy rose. dah boleh guna dengan selamat dan jayanya.
.
☎  Bagi rakan rakan kat luar sana nak dapatkan satu pada harga promosi boleh terus tekan kat sini >> www.wasap.my/60142979545/therapyrose insya Allah kita jawab dengan penuh layanan mesra. 
.
#copypaste #GaramNur #mandianterapi  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...