RSS

❤ “Yesterday is a history, tomorrow is a mistery and today is a gift. That’s way it is called ‘present’ - Master Oogway – film Kung fu Panda” ❤

~Seminar ++ Jalan-jalan kat KeeL~

Aby Adawiah | Sunday, February 17, 2013 |


Setelah sampai ke KL menaiki bas lebih kurang dalam 4 jam akhirnya sampai ke destnasi dari Kuantan ke KL (macam jauh je hihi.. :D). Dari lokasi bas di Pekeliling singgah makan kejap tqvm kak su belanja makan. Kemudian naik LRT ke ke Bukit Bintang. Setelah check-in di Hotel Inn jalan-jalan kat BB Plaza ramai sungguh orang sampaikan nak cari jalan keluar agak susah jalan keluar yang dimaksudkan jalan nak naik LRT tu. 

Naik LRT dari Bukit Bintang ke Bukit Nanas tukar ke Train baru sampai ke setiawangsa dengan menaiki teksi. Dah lama nak makan kat RFC ni tunggu yang kuantan belum lagi buka tu sampai KL dulu (kalah orang mengidam he..he..). Sampai sini dalam pukul 6.30 petang bayangkan dari kul 5 lebih berjalan kaki dalam erti kata lain salah destinasi turun hihi tu yang jadi lambat sampai. pegawai yang bertugas di Rapid KL tu peramah.


Bila jalan balik semula ke hotel kat Bukit Bintang tu tersempak dengan orang PupLe my pebret caler apo laie bergambar ler kan.. :D


Pagi yang Indah sebelum seminar di dewan MCA bermula pose dulu tau :D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...