RSS

❤ “Yesterday is a history, tomorrow is a mistery and today is a gift. That’s way it is called ‘present’ - Master Oogway – film Kung fu Panda” ❤

❤ Blog Bersawang Kini Lebih Segar ❤

Aby Adawiah | Thursday, July 26, 2012 |

Sebenarnya sudah lama tidak berblogging ni orang kata dah bersawang sebab lama tak kunjungi bukan tak mahu post apa-apa kat blog ku ini tetapi tiada idea untuk mencantikkan blog. Atas bantuan CF yang pakar dalam edit blog ini maka terhasillah gambar pada pagi yang indah ini (26/6/2012) secara tidak sengaja aku membuka Webcam kat Notebook Pink kesayanganganku ini. 


Memang aku suka mengambil gambarku sendiri berbanding gambar orang lain.


ala sengaja buat pose2 sebegini hihi.. Ambil gambar guna webcam ni cantik sikit ditambah dengan lens 3 tone hihi.. Tak sweet pon tapi sesajer buat-buat sweet depan webcam hihi



Sampai je tempat keje aku terus berwebcam kot2 ye pon taknak mekap cair hihi.. Depan lappy pon jadi lah kalau suruh orang ambilkan sah2 segan punye.. Sementara jaga pelajar Peperiksaan Akhir komputer maka edit blog pon bermula lah sambil semak tugasan pelajar komputerku :)


Waja-wajah orang berpuasa nie :) 


Nanti berbuka ape menu cadangan yek :)


 kiss untuk saper tuh hahaha :D pertama kali dalam sejarah aku pos gambar cenggini hikhik..



Tu sebabnya aku jarang tayang barisan gigiku yang kurang cantik.. maklumlah hihi waktu kecik banyak makan gula-gula :)


Aku mengucapkan berbanyak terima kasih kepada CF yang bertungkus-lumus menyiapkan suntingan blog ini tanpa bantuan beliau maka tiadalah post-post blog akan datang disebabkan penyakit malasku datang.. sekian untuk hari ini bertemu lagi esok atau di masa akan datang. PEACE!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...